Tannlege Oslo
Bro, Broer, Tannbro, Bro Tann,
Bro Tannlege, Tannbroer, Brobehandling

vanlig tannbehandling spesialist behandling tannlege priser
venstre topp bilde på tannlege oslo siden

Vanlig Tannbehandling

Vi føler oss forpliktet til å levere tannbehandlingsinformasjon
av høy kvalitet, og vi jobber kontinuerlig for våre pasienters tilfredshet. Hvis du vil vite mer om bro, broer, tannbro, bro tann, tannbehandling og diverse prosedyrer kan du klikke på linkene nedenfor for å se korte beskrivelser av hver enkelt.

hygiene
bro
krone
tannprotese
vanlig fylling
rotfylling
implantater


Tannbro / Bro for Tann

En bro (tannbro) er egentlig ganske likt tannkroner, men en tannbro er tannkroner som er sammenhengende. Det er vanlig å få en tannbro i munnen når en eller flere tenner mangler eller når tannen er så skadet at den ikke lar seg reparere med en vanlig krone eller et tannimplantat. Broen blir festes til implantater eller de sunne tennene på begge sider av den åpne plassen hvor broen skal inn.

Broer bli som oftest brukt på skadede, forfalte eller ødelagte tenner. De skadde tennene blir klargjort ved å fjerne tannstrukturen. Etter dette blir tannbroen tilpasset og formet. Noen ganger er også en tanntekniker med for å vurdere borens endelige utarbeidelse. Når dette er klart støper tannteknikeren tannbroen til deg. Dette tar vanligvis noen dager til en uke, og i mellomtiden får du en midlertidig tannbro. Etter at broen er ferdig fabrikert blir du kalt inn til tannlegen igjen for å få den fastsementert i munnen på det klargjorte området. Ta også en titt på siden om "kroner" for å danne deg et bilde av hva dette er.

Broer kan lages av tre typer materiale:

  • Solid gull (pålitelig og lang slitasjetid),
  • Porselen (støpt over en gullbase for styrke og et naturlig utseende),
  • Og ekstra sterkt metallfri porselen for optimalt kosmetisk resultat.

En brobehandling gjenoppretter tennenes naturlige skjønnhet og helse. Med riktig pleie vil den nye tannbroen øke din generelle tannhelse og gi deg selvtillit i mange år framover.

Så hva koster en tannbro?
Ta en titt på vår prisoversikt, klikk her: bro pris.

NB: Dersom du går til anskaffelse av en tannbro og denne er en del av en tannkjøttsbehandling, gir dette mulighet for særfradag på skatten.

Klikk på et av bildene for å se og lytte til mer informasjon om broer:

Bundet Bro Satt Bro    
video kommer video kommer    

 


Finn din nærmeste
Tannlege i Oslo

©2009-2012 dintannlegeoslo.no